söndag 6 oktober 2019

Blandade karameller

Så rände en vecka iväg igen och idag har jag fullt upp! Maken och jag ska dra iväg på bröllop i veckan (inte vårt eget dock) och det ska strykas skjortor! Förberedas packning! Borsta vovven! Alltså började jag med att baka äpplemuffins. Prioriteringens mästarinna, det är jag det.

Det har varit en bra vecka. Barnbarn har hämtats! Barnbarn har lämnats! Dessemellan hann syrran och jag med en liten skogspromenad med Loppan och Zoya och bara det lyfter ju livsandarna betydligt. Skogen på hösten - finns det något härligare? Ja förutom äpplemuffins då. Och choklad.

Syrran, maken och jag, vi har också hunnit gå på jazzklubb och lyssnat på New Orleansk tradjazz. Det var så att livsandarna dansade jenka. Det är mycket behändigt med en jazzklubb i kvarteret, då har man inte så långt hem när det hela tar slut vid 11-tiden. Partajande är nog så bra, men allra helst i rimlig tid.

Lite stickning har det också blivit. Bland annat ett par strumpor till Grynet som deklarerat att hon gärna vill ha ett par färgglada sådana. Och, tja, jag tycker nog jag lyckades rätt så bra? Vad man dock inte kunde ana när man satt där och fogade maska till maska var att den ena strumpan skulle döpas till Ludde och att den numera delar säng med dockan Alice. Känner att detta är ett gott betyg!

Men underbart är kort, och hur trevligt det än är att sitta här och blogga så känner jag att den där strykningen kallar... och så var det en klänning som ska läggas upp... och vovven ska borstas som sagt. Och äpplemuffins ska ätas. Så nu har jag inte tid med att blogga längre idag. Au revoir.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.