torsdag 26 maj 2011

Något för kattälskare?

Huliganen, han är ju en trogen medarbetare på självaste Arbetsplatsen. Han vet hur en slipsten ska dras, han utför sina uppgifter med stor plikttrogenhet. I all synnerhet ostavsmakningen.

Vid varje fika sitta han där, först i kön, och han lämnar inte sin plats förrän alla tagit sin macka och kaffe (och nästan snavat över en kortbening). Vissa kastar en ostbit i gapet i rena förbifarten, andra förväntar sig en motprestation typ "sitt", andra återigen struntar komplett i honom (hur kan de??), och ytterligare en försöker ihärdigt muta sig till acceptans från Huliganen.

Huliganen låter sig mutas, men icke övertygas. Jag har en trevlig arbetskamrat. En som är en hedersprick på alla sätt och vis, men som (ja jag måste erkänna det) Huliganen mobbar. Han drar upp skosnören. Blänger surt. Knorrar. För att inte (jag skäms återigen att erkänna det) morrar lite lätt ibland.

Så fick jag en länk från medarbetaren, en man med humor. Som rubrik stod det: "Kattägare tycker i alla fall den här är rolig".

Kattägarens hämnd

Och jag måste erkänna, jag skrattade jättemycket. Maken skrattade jättemycket. Huliganen fnös.

3 kommentarer :

  1. SKRATTAR HÖÖÖÖÖÖÖGT! Visst är den rolig?! Har sett den innan men den är bara så bra att den tål att ses igen, igen, igen och igen :-)

    SvaraRadera
  2. Visst är den bra! Och av detta kan man lära att din mobbade arbetskompis är flitig på FB och att du inte är det. Men HUR kan man bara göra så mot en hygglig hundkompis! Jag förstår att Huliganen inte ens drog på smilbanden – HÄR är det sannerligen på plats med ett rejält morr!

    SvaraRadera
  3. AnotherBlågg; ja jag skrattade högt, det gjorde jag! Blicken är obetalbar.

    Bitte; FB?! Hm.... *tänka, tänka*... jo det verkar vagt välbekant - bara att inse, jag HINNER inte. Dagarna har för få timmar. Framförallt för få timmar till fritid.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.