fredag 20 december 2019

Inte direkt Kajsa Kavat, men...

Jag har ju vid ett antal tillfällen uttryckt mig tämligen förklenande om Kajsa Kavat, detta överpräktiga barn med sin julstädningsmani. Ingen som känner mig kan påstå att jag direkt drabbats av den bacillen, men visst, det gnager ju lite, det här att man borde ju kanske ändå putsa lite mer på fönsterna och skura golvlisterna?
Men så icke nu, nu är mitt samvete skinande blankt och rent. Jag har städat. Skåda vilken ordning i garnskåpet! Allt är sorterat och avtorkat och cederträkulorna är nypreparerade med cederträolja.

Nu är ju inte detta allt mitt garn, man ska ju inte ha alla ägg i en korg och allt vad det heter. Tänk om en slem garntjuv nästlar sig in och gör en raid i mitt garnskåp - då har jag ändå en eller annan härva kvar. Man måste vara listig och förutseende så man inte står där alldeles garnlös en vacker dag.

Förutom detta julstädnit har jag också trillat köttbullar. Dock inte för att det är jul, utan för att Grynet och Pyret snart susar inom dörren för lite pyjamasparty och då blir det köttbullar till kvällsmat.

Dessa får dock inte komma med på bild, för tja, köttbullar, de ser ju ut som köttbullar. Inte så värst upphetsande. Men ett nystädat garnskåp, det är något att gapa förundrat inför. Så jag är inte knusslig, det får bli en bild till.
Vad sa du nu då, Kajsa? Vavava?!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.