tisdag 19 april 2022

En avbokad vecka

 Veckan skulle innehålla så mycket. Utflykt med en av mina bästa vänner, vaccination (kanske inte så kul, men känns ju ändå bra), knypplingskurs, hundpromenader, trädgårdspill, jazzklubb.

Och vad har det blivit av det kan man fråga sig? Knappt ens en liten tummetott än så länge. Jodå, solen skiner och det är ju himla bra, men inte när man är förkyld och febrig. Då hasar man sig runt på små korta hundrundor och tränar sedan på att lära Loppan att runda papperskorgar (kan tyckas märkligt, men tro mig, en bra kunskap när man håller på med Hooper. Ja, alltså, det behöver inte nödvändigtvis vara papperskorgar, men det är principen det gäller). Och papperskorgsträning, ja det kan man utföra inomhus, sittande i en fåtölj om så krävs.

Vaccinationen fick ställas in, så det blir nytt försök nästa vecka. 

Det finns inte ens ett ynkligt litet foto att illustrera det här inlägget med, för jag har inte tagit några. Så jag slänger in en bild på rabattkatten jag tog häromdagen. Inget lysande foto, men det föreställer ju vare sig stickning, Loppan, barnbarn eller bakning så det blir ju ändå en liten nyhet tänker jag.

Men rätt vad det är så är man piggelin igen. Solen skiner (förhoppningsvis) fortfarande, Grynet och Pyret ska komma och hälsa på och knyppling och vänner kommer ju att finnas kvar. Så det blir bättre - och då kanske man rentav skriver lite roligare blogginlägg igen. Man kan alltid hoppas.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.