torsdag 7 september 2023

Så fel jag hade!



 Visst fanns det lite mer sommar att krama ur - och nu njuter vi för fullt! Idag har Loppan och jag varit i Saxtorp med Becky och badat, no less. Ja, dvs, Loppan knallar ju mest i och står sedan stilla och plaskar lite, ungefär som de gamla viktorianerna gjorde inbillar jag mig. För övrigt ser jag inte så många likheter mellan Loppan och de gamla viktorianerna.

Härligt var det i alla händelser, måhända något svalt i själva doppandet men sedan blev det raskt ljuvligt! Och när vi var blöta och skrynkliga satt vi i solen och åt kanelbullar. Sämre kan man ha det.


Det har ju även hänt andra trevligheter! Nu har självaste födelsedagen kommit och gått och det blev både present och afternoon tea på Alice och Katten. Same procedure as every year, och vilken himla bra procedure kan jag tycka.



Presenten var fint inslagen i kartonger och rosetter och massor av silkespapper och inte nog med det (jag vet, ty jag var med vid själva inhandlandet när vi var i Hamburg), silkespappret parfymerades innan det vippades runt väskan. Fint ska det vara! Lite påminde det om scenen i Love Actually när det strösslades med lavendelblommor och allt vad det var, men jag får ju erkänna att det blir en lite annan feeling över det hela när det görs så stor affär av att maken köper present till mig.



Det har minsann fikats ännu mer i veckan, syrran kom hem på kafferep, lastad med ännu fler presenter och små rara vovvar. Vi fikade och pratade och voffsen hängde med varandra - precis som det ska vara!

Så ja, det har varit en bra vecka! Solig och somrig med häng i trädgården och grillning, promenader och fika och hundar och vänner - mer än så behövs inte för att göra mig nöjd och glad. Och får jag då en fin handväska som grädde på moset, ja då blir det inte bättre!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.