måndag 22 mars 2021

Jaja, okej då. Rättelse

 Sonen dök upp på systerdotterns fölsekalas (mer om detta senare) och utbrast upprört "du ljuger i din blogg!". Maken skakade på huvudet och hävdade att det var detta han alltid framhållit, att hans maka for fram med fake news i sin blogg så att till och med Trump fått vatten på sin kvarn, jominsann.

Först kväste jag maken med en sträng blick och sedan undrade jag vad det nu var för lögn sonen var upprörd över? Visserligen ser jag det här med att bara berätta sanningen, hela sanningen och intet annat än sanningen mer som ett litet tips i bloggvärlden, men uppenbara lögner, det vill jag väl ändå inte tycka att jag far fram med.

- Joho! sa sonen då och vägrade att lyssna på det där med artistisk frihet och den evigt filosofiska frågan om sanningens innersta natur; - du skrev att jag aldrig tapetserat förut! Ha! Lögn! för 20 år sedan hjälpte jag till att tapetsera din syrras sovrum, vad-sa-du-nu-då-va-va-va?!

OK då. Jag rullar mig i stoftet, mea culpa och allt det där. Men en liten medhjälp vid säkerligen ytterst få tapetvåder för 20+ år sedan - kan det verkligen räknas.?


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.