torsdag 27 maj 2021

I stället för att titta på hockey

 ...så sitter jag här och bloggar. Förlust idag, trots att de ledde när Loppan och jag gick ut på kvällspromenad. Eftersom maken dessutom klagat på att det är för långt mellan blogginläggen så kan jag ju ta mig i kragen och ägna mig åt det i stället, så får vi hoppas att hockeyspelarna tar sig i kragen tills nästa match. Ligga efter både Storbritannien och Danmark i tabellen där de ligger förankrade på sista plats, är det klokt det?!

På kvällspromenaden regnade det lite. Bara så där lite lagom, för att man inte ska invaggas i någon säker tro på att det är försommar. Loppan och jag var på träning idag och då regnade det inte just över den plan utanför Eslöv där vi håller till, men när vi åkte hem regnade det så till den milda grad att alla körde i högst 80 på motorvägen - och det gjorde man himla rätt i. Av bilden att döma skulle man kunna tro att vi tränade på att sitta uppbundna vid ett stängsel men nix, så var inte fallet. Rallylydnad stod på programmet och vi hade just byggt vår lilla bana. Klurigare än man kan tro att få till med svängar och backningar och spiraler och det ena med det andra. I synnerhet "det andra" kan vara lite småtrixigt. 


Häromdagen sken dock solen som en väluppfostrad majsol ska göra. Och det var ju väldigt bra eftersom vi fick besök lagom till kvällsmaten. Så kan det bli när man har ett stort hål i väggen och köket är mer eller mindre inplastat. Nåja, det var ju vår vinst! Dottern och svärsonen håller nämligen på att renovera köket lite, och då kommer det in en hel fönstervägg ut mot trädgården. Detta är ju rent genialiskt, tänk att få in så mycket grönska och ljus i köket! Att inte vi kom att tänka på det när vi bodde där? Maken tittade fundersamt på vägghålet när vi gjorde ett inspektionsbesök och sa - inte direkt som Vattenfall, va?. -??? sa vi nog alla unisont då. - De har ju två hål i väggen, sa maken nostalgiskt när han mindes den gamla reklamen. Och det är väl nog så bra, men ett rejält hål för att få in en fönstervägg, det är minsann inte kattskit det heller.

Nu kan man ju tycka att det borde finnas några bilder här för att muntra upp det här inlägget, i all synnerhet som jag skriver "av bilden att döma.." - men det var innan jag insåg att  Blogger för närvarande vägrar att spotta ur sig minsta bild. Så ni får helt enkelt tänka er ett gäng förväntansfulla hundar, en kvällsmat i sommargrönskan och ett hus med ett hål. Så får vi se när Blogger behagar tillåta bilder igen.

Edit: och nu gick det. Outgrundliga äro Googles vägar.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.