söndag 24 oktober 2021

Sneak peek

 ...och här känner jag hur min inre språkfascist börjar röra på sig. Alltför många skriver "sneak peak". Jamen alltså! Här är det läge för att himla med ögonen, så att ens irisar aldrig mer ser dagens ljus. Peek ska det vara och inget annat!  När nu detta är klarlagt kan vi gå över till viktigare saker...men vänta nu här, först måste vi klaga på Elgiganten som fortfarande inte har returnerat min blåa dator. Alltså kan jag inte ladda ner foton från kameran och då får man nöja sig med små smakprov från gårdagen, ända tills man kan komma med ett fullmatat inlägg om den dagens begivenheter!


Jo för gårdagen innebar ju att maken, syrran och jag åkte genom ett höstfagert landskap lite lagom sådär norrut, åt den vänstra sidan till.



Det var nämligen en högtidsdag! En som innebar ballonger! Lång fin klänning! Högklackat (i alla fall på mamman)! Hatt (på farmodern)! God mat! Tårta! Hårtvätt! Presenter!




Jajamen, det var dags för dop! Och det blev ett jättefint dop! Kickan charmade prästen med sitt leende, ja oss allihop förresten! Mormor, morfar, moster, kusin Knatte, syrran, maken, Loppan och jag blev rörda över hur fint det hela var, och klämde i med liv i lust i psalmerna. Ja kanske inte Loppan, som just då fick vänta i bilen.

Men nu skriver jag inte mer om det, för ett mer välmatat inlägg kommer. När Elgiganten tagit sitt ansvar. Det var dock en jättetrevlig dag. enda smolket var att Grynet och Pyret inte kunde vara med - nu när man är vaccinerad upp över öronen mot Covid, ja då smäller det till med RS-virus. Och flickorna är stora förskoleflickor så med barnakuter fulla med bebisar med RS-virus kunde de inte vara med. Vi saknade dem! Dock skickades det med tårta och ballonger när vi körde hem, så lite delaktiga blev de allt.


Efter allt detta firande, ja då blev huvudpersonen lite trött. Inte undra på!

...men nu blir det ytterligare en liten sneak peek på Pyret, som fått glasögon precis som mormor; runda och fina. Fast Pyrets är lila och det är ju faktiskt ännu finare! Alltså, hur söt får man vara? Och hur kan just maken och jag ha fått tre så supersöta små barnbarn? Det måste vara Loppans gener som slår igenom.






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.