torsdag 24 september 2015

Det kom ett mail

..som innehöll ett foto.
Precis som syrran skrivit om var det en handarbetsrelaterad helg; först var jag i Kristianstad i lördags och ägnade mig åt pillerier (mer om det senare), därefter ägnades söndagen åt väsksömnad. Huliganen (som inte fick följa med till Kristianstad) deklarerade bestämt att nu skulle han med. Basta. Och det är väl klart att man vill ha sin lille fyrbening med sig! Även om det blir ett litet styrkeprov för matte som ska kånka 14 kg motsträvig hund först uppför trappan till syrummet, och sedan ner igen när det var dags för te och bananmuffins. Kroppen ska ju ha sitt, och i synnerhet när man har workout-pass med fyrbening.

Efter fikat tänkte jag att Huliganen kunde vänta på nedanvåningen tillsammans med Zoya. En bra idé tyckte jag. Det tyckte inte Huliganen så det blev att kånka upp-å-ner igen. Väl uppe ägnade han sig åt att slakta Zoyas fäll, åt att nästan äta upp ett av mattes blixtlås (men som den rutinerade matte jag är kastade jag mig som en panter över marodören och räddade vad som räddas kunde) innan han belåtet lade sig bakom strykbrädan och somnade gott.

Vi blev inte klara den här gången, men vem vet? Kanske till jul eller så? Jag funderar dock på om inte syrran skulle möblera om och ha sitt syrum i vardagsrummet på nedanvåningen i stället? Då vore man ju också närmare bananmuffinsen menar jag.

1 kommentar :

  1. Vilken himla bra idé! Får nog tänka ordentligt på den :-). Kram Syrran

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.