onsdag 26 oktober 2016

En vanlig oktoberonsdag

Oktober, det kan ju vara lite sisådär. Höst som kan vara jättefin, eller ganska blaha:ig. Sedan kan man åka till England, närmare bestämt till Devon och ha det alldeles, alldeles underbart i den klottade krämens förlovade land. Det kan hända att jag har 507 foton i min kamera som bara väntar på att få vädra sig här på bloggen. Men så är det ju så att 507 foton, det jonglerar man inte runt med bara sisådär, utan då plockar man fram några bilder från dagens lunchbesök av dottern och Hjärtegrynet. För är det något som inte är sådär toppenbra med att åka ut och resa runt bland Pimms, afternoon tea och sisådär, ja då är det att inte få träffa vare sig den lilla lurvmoppen eller Hjärtegrynet på alldeles för många dagar. Så därför var det med stor entusiam som vi alla tog emot finbesök på lunchen!

Lilla Loppan placerade sig i dotterns knä  - eller om det nu var så att hon blev placerad där? Jo för lilla Loppan är högeligen intresserad av allt vad Hjärtegrynet tar sig för, så därför är det så att där Hjärtegrynet är, där befinner sig en liten lurvig sak. Ja om hon nu inte har snott en av Hjärtegrynets leksaker förstås, för då befinner hon sig förmodligen under ett bord där hon lite förstulen tuggar på Högligen Otillåtna Saker.

Den observante ser ett par ben där bredvid lilla Loppan. Dessa tillhör en mig närstående morfar som sysselsatte sig med sitt barnbarn. Ja när det inte ålades runt och tuggades lästes böcker om lilla Kanin förstås.



Högeligen fascinerande bok, det tyckte vi alla! Tuggvänlig och sådär.

Visst är det härligt att man en sån där vanlig gråmulen oktoberonsdag kan få den förgylld av så fint besök!
Vad beträffar den rafflande berättelsen om hur engelsmännen ser på lemon tea, så ber jag att få återkomma i ärendet när jag har jocklat runt med 507 foton.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.