lördag 7 oktober 2017

Fredagsmys

Igår var det ju fredag, det brukar vara det dagen före lördag. Fredagar är allmänt bra dagar och en gammal fin tradition är ju att man ska ha fredagsmys. Vi är inte så mycket för chips och sånt, utan brukar köra på rödvin och god mat och det funkar fint!

Igår kom vi dock på att man kan ju skruva upp myset ytterligare genom att få hem lite gäster så man har någon att dela coq-au-vin:en och vitchokladkladdkakan med. Dessutom får man då leka med små djur, stapla saker, busa, rita och sådär vilket ju ytterligare förhöjer mysfaktorn. En vars mysfaktor inte direkt behövde höjas var Loppans, hon gick in ett exalterat mys-overdrive såfort det ringde på dörren, så hon fastnade liksom inte på bild när hon for fram som en lurvig torped på raketbränsle genom lägenheten.

Märkligt nog var det mest en av gästerna som fastnade, hur nu det gick till? Så småningom slocknade en liten gäst i jamasen på sängen och efter te och prat åkte hela familjen hem till sig. Fast ett litet spår av dem hittade vi ändå imorse. För antingen har mina fötter växt ohyggligt under natten eller också har skorna krympt?2 kommentarer :

  1. Det låter som en härlig fredag kväll. Vad lillan växt och blivit ännu sötare! :)Mvh Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var det! Och tack, jag tycker ju det också, men jag är ju tämligen partisk :-)

      Radera