fredag 22 januari 2016

Frrrreeedag!

Okej, nu ska vi inte snåla med utropsteckningen: !!!!. Så. Det är ju ändå fredag och inte vilken fredag som helst; det lovar att bli en väldigt sällskaplig och mättande helg som vi har framför oss. Ikväll ska vi till goda vänner, de som alltid brukar förse Huliganen med egna köttbullar och oss med utsökta middagar och bara det är ju något att se fram emot!

Sedan kommer sonen och flickvännen på besök imorgon - det är första gången hon är här så det ska bli väldigt roligt. Vi har städat och fejat, även om vi kanske inte gick så långt att vi kammade mattfransarna. Huliganen är tillsagd att uppföra sig. När jag påpekade detta såg han ut ungefär som att "Sa du något?". Hm. Orsa kompani lovar ingenting bestämt känns det som. Men äsch, han lär väl uppföra sig. På ett eller annat sätt.
Det är inte bara sonen och flickvännen som kommer, nej även dottern och svärsonen kommer att slita sig från husrenoverande och dyka upp. Hela familjen samlad alltså, och det är helg - det kan ju helt enkelt inte bli bättre! Men för att inte riskera något så ska jag beställa en tårta av chokladigaste slag - vi har nämligen en hel bunke födelsedagar att fira lite kollektivt sådär och vad passar bättre då än tårta?
 
Hoppas på fint väder gör jag också. Och om det nu inte skulle bli så, ja då får man väl njuta av den fantastiska vinterdagen vi hade igår. Det är ändå rätt skönt med lite riktigt årstider, så att inte hela vintern blir någon slags halvdan semihöstslabbig historia som varar ett halvår tycker jag.
 Men först får det bli lite jobb, man får väl ändå inte gripas av sån fredagsfeeling att man hoppar över löneslavandet. Och ja, det märks att den där julledigheten när man hann blogga lite flitigare numera är ett minne blott.
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.