söndag 17 januari 2016

Ljuset


Så blev det då vinter på riktigt - och imorse vaknade jag upp till strålande sol, 5 minusgrader och torr vit snö. Rena vitamininjektionen.

Vad gör man då när solen strålar in genom fönsterna? Tja antingen tittar man då på dessa (fönsterna alltså) och tänker att oj, vad oputsade de är. Eller också utnyttjar man sitt selektiva seende på annat sätt och tänker att det är ju ändå underbart med ljus!
För det är ju så, det är ingen som direkt tvingar en att rikta kameralinsen mot smutsiga fönster. Det här är ju trots allt ingen brutalt socialrealistisk blogg av dystraste slag. Här passar vi på att njuta av solreflexer, det gör vi.
 Eller också kan man ligga och värma sig på golvet där solen lyser in, vilket Huliganen ägnat sig åt. Han har varit hos kusin Zoya på pyjamasparty inatt när matte och husse var bortbjudna och nu tar han igen sig lite när han är hemma igen, mjuk och pälsig och gosig. Mjuk och pälsig är ju även annat, videkvistarna till exempel, så de får också vara med på bild. Det kommer dock ingen bild på skribenten, hon är vare sig mjuk, pälsig eller gosig såhär dagen efter en bättre middag.

3 kommentarer :

  1. Åh så vackra bilder! Kram från Syrran

    SvaraRadera
  2. Vilka vackra bilder!
    Jag vet inte om jag någonsin skickade tipset om Nördic Knitting Blogg och Podcasten?
    Här kommer länken för säkerhets skull podcasten kan man lyssna på direkt från bloggen, eller så kan man ladda ner den, jag har en app som heter mina podcastar tex. http://nordknit.blogspot.co.at
    Vi har också snö - äntligen yipee!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag letade upp den, har inte lyssnat än, men det ska bli! Och visst är det lite skönt med snön som lyser upp - inte så grått som när du var och hälsade på.

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.