tisdag 12 januari 2016

Om man varit snäll...


...och ätit sin spenat, ja då kan det hända att man får paket på sin födelsedag! Och eftersom maken med god aptit åt pasta med lax och spenat häromdagen, och eftersom han är en mycket snäll make, ja då fick han paket och skönsång idag när han fyller år!

Det är lite lugnare nu på födelsedagsmorgnarna när Huliganen inte hör - han har inga synpunkter på den trudelutt som framförs (lite oorginellt så blev det att jag skrålade jamånhanlevautihundradeår med inlevelse och känsla) utan han traskar snällt efter in i sovrummet och tigger bara lite av den födelsedagsfrukost som serverades på sängen.

Vad maken fick? Tja, det är liksom både lätt och svårt att köpa presenter till maken. En bok går alltid hem, men ska man hitta på något annat mer originellt är det lite knivigare. Alltså blev det en bok (och jag sa bara en liten gång att "du hade kanske redan en sån" med tanke på tidigare kommentarer om mina syalster, jag menar man vill ju inte vara förarglig på någons fölsedag, ånej sån är inte jag!). Sen blev det faktiskt en liten överraskning också, en ny musmatta eftersom den gamla var lite i sjaskigaste laget. Den gamla hade vinmotiv, och den nya, ja den har något som jag inte vet vad det är, men det se rackarns gammalt ut, så då bör det väl passa?

Nu ska vi strax ut och äta födelsedagsmiddag på Mat & Destillat - det lär bli en bra avslutning.

Hipp hurra! för dig käre make - du är min absoluta favoritmake!

2 kommentarer :

  1. Gratulerar i efterskott, hoppas ni hade en trevlig kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hade en jättetrevlig kväll, med gudomlig mat. Kan varmt rekommendera Mat & Destillat nästa gång du kommer till Lund!

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.