måndag 17 juli 2017

Bonusbesök

Ibland får man oväntat besök. Oväntat och kärt!

Dottern, svärsonen och Grynet har varit på semester i Storbritannien, och såvitt jag förstod attackerades de där ögonaböj av en illasinnad rälig liten bacillusk - förmodligen en hämnd för vikingarnas härjningar kan man tänka? Grynet och svärsonen hämtade sig rätt snart, men dottern blev riktigt rejält tilltufsad, såpass att läkare behövde uppsökas nu när de kommit hem till fredligare nejder, och då passade det ju bra att mormor och morfar fick ett litet bonusbesök av Grynet så länge.

Vad gör man då när man får lite oväntat besök? Ja inte serverade vi Gevalias i alla fall som i reklamen. Ånej, här staplades det grejer!

 
Det provades klänning med gröna rävar på och sen balanserades det på mormors balansbräda och jag kan ju säga att Grynet visar större begåvning för det där med att balansera än vad hennes mormor gör. Det finns dock inga bildbevis ty mormor var strängt upptagen med att hålla ett vakande öga på balanskonsterna.

Sen åts det mat, hälldes ut vatten, sorterades bakformar, knölades ner bröd i vattenglas innan det var dags för lite Babblarna i morfars knä innan det var dags att åka hem till mamma och pappa igen som varit och fått medicin mot de räliga bacilluskerna.

Så mysigt med bonusbesök! Även om man får plocka köksredskap en lång stund efteråt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar