söndag 13 september 2020

Jahaja. Och en överraskning på det.

 Min egen korrekturläsare som ibland kan vara onödigt petimetrig läste föregående inlägg och studsade till inte mindre än två gånger - uppenbarligen for jag med fake news so att det tjongade om det. Okej, okej, alltså. Vi var inte i Hvidstrup och åt. Vi var i Hvidsten. Spela roll, typ. Joföralldel om du bor där så kan det väl vara bra att hålla reda på, men annars? Och; vi köpte inte Gammeldansk utan Jägermeister. Fast jag tycker ju att Gammeldansk låter lite roligare, men förallandelar, ska det vara rätt, så ska det. Uppenbarligen.


Men låt oss alltså gå vidare till andra saker; idag har det var lite försenat födelsedagsfirande här! Jag överöstes med fina presenter och vi åt lunch och sen åt vi tårta. Jag fick vederhäftig hjälp med att dekorera tårtan och sen med att blåsa ut ljusen. Så himla bra!

Grynet lämnade över ett mycket fint paket som hon packat in i Paw Patrol-papper, och finare än så, ja det blir det ju inte.

 - Det är en liten strykbräda mormor, sa hon. När hennes mamma viskade att man brukar ju inte tala om vad som finns inne i paketen så tittade hon på mig och sa 

- det kanske inte är en liten strykbräda, mormor.

Jag blev alltså väldigt överraskad när jag öppnade paketet!  Överraskad och mycket nöjd, för det är så bra att ha en sån där liten bräda när man ska stryka pilliga saker.

Sen åt vi, som sagt, och skickade hem lite tårta till pappa och Pyret som oturligt nog var lite förkyld och inte kunde komma, men jag fick fin gratulationshälsning digitalt.

Syrran och Halmstadborna presentade mig också på ett synnerligen generöst sätt, så nu känner jag mig så genomfirad att det är en fröjd åt det!



Och nu blir det snart kvällskaffe och sen blir det en tidig kväll - de nya studenterna firade i natt som om det inte fanns en morgondag, så sömnen blev kanske något avbruten innan man petade in öronpropparna. Idag har det dock varit alldeles väldigt lugnt i kvarteret, man har bara sett resterna efter firandet. Att städa upp efter sig ingår tydligen inte i nyblivna studenters världsbild.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.