söndag 7 mars 2021

Krakel Spektakel och Kusin Vitamin...

 ...hängde och slängde i en gardin. Fast det var ju i Lennart Hellsings värld och inte i verkligheten och det kanske syrran är tacksam för? En phalène och en aussie som dinglar runt i gardinerna vill man nog inte ha, även om det hade varit en rolig syn!

Jo för idag har vi varit och hälsat på vår sprillans nya lilla kusin - Poppy! Poppy är liten och söt och har precis flyttat in hos syrran. Jag tror hon tycker det blir lugnt och skönt, nu när hon lämnat sina 4 valpar som är i sin bästa slit-och-bit-ålder om jag förstått det hela rätt. Men säkert bedårande söta, precis som sin mamma!



Loppan och Poppy snusade igenom varandra, framlänges och baklänges och sedan promenerade vi till rastgården där de ägnade sig åt att leta godisar i allsköns samförstånd.  Helt plötsligt tyckte jag att Loppan såg gigantisk ut! Men som det så klokt sägs, storleken har ingen betydelse, för det var uppenbart att Poppy bestämmer, och är man van att basa över ett gäng valpar så har man ju en naturlig auktoritet. Det kommer att bli bra det här, det var tydligt! Så himla roligt med en ny liten vovve i familjen.

Sen gick vi hem till syrran och drack kaffe och det påtalades ganska bestämt från hundhållet att lite mer godis vore väl inte fel... men både syrran och jag tyckte att nä, någon måtta får det väl ändå vara efter godisregnet i rastgården. Poppy och Loppan enades om att deras mattar var ena snåla rackare, men tog sedan igen sig tillsammans.

Så småningom var det dags för Loppan och mig att åka hem till våran husse som bevakade skidsport på tv tills ögonen blev fyrkantiga. Vi hoppas dock att vi kan ses snart igen. 


Välkommen i familjen, kusin Poppy! Du var så efterlängtad.




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.