lördag 26 mars 2016

Glad påsk!



Och vips så var det påskafton, och det är ju faktiskt väldigt bra! Vårigt och sådär och solen den skiner och snart, snart ska vi få träffa Hjärtegrynet igen. Tja, hennes föräldrar också, och även om de kanske halkat lite bakom just nu på viktighetsskalan, så blir det ändå väldigt roligt att träffa dem också! Hjärtegrynets farmor och farfar, faster, farbror och fasters pojkvän kommer också, så jag ser rena huggsexan framför mig om att få hålla och gulla.
Just nu står lammsteken och puttrar i ugnen, jo för dottern ringde och undrade försiktigt om vi ville komma på påskafton och vi i så fall kunde tänkte oss... och det är klart vi kan! Lammstek är ju dessutom sån där trevligt samarbetsvillig mat som sköter sig själv i ugnen, så jag har inte direkt slitit ut mig. Snarare sovit på soffan en stund.
Vi har hört glada rapporter om storstilade bravader - den allra första barnvagnspromenaden till exempel, som avlöpt lyckligt! När vi hälsade på första kvällen hemma undrade vi nämligen glatt om det skulle bli barnvagnspromenad dan därpå kanske? varpå föräldrarna såg tämligen förvirrade ut och sa att det nog kändes som ett alldeles för stort projekt. Jag kommer väl ihåg känslan själv hur det var när man kom hem och På Egen Hand skulle ta hand om det nya lilla livet; överväldigande är nog det som närmast faller en på läppen.


Huliganen ser också fram emot påskaftonsmiddagen; både lamm och få träffa sin nya lilla niece, bättre kan det väl inte bli?
Så nu önskar vi en glad påsk!

4 kommentarer :

  1. Önskar hela gänget en riktigt Glad Påsk! Ni kan säkert samsas bra om baby-hållande .... tror jag ;-). Ktam ftån Syrran

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det uppstod inget blodvite i alla fall! Men det är märkligt hur en liten dam på drygt 3 kg kan hålla ett helt sällskap trollbundna, även när hon sover :-)

      Radera
  2. Glad Påsk! Här är alla hjärtegrynen hemma på visit;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så härligt! Hjärtegryn i alla åldrar gör verkligen tillvaron så mycket bättre :-)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.