söndag 13 mars 2016

Nu börjar det grönska

Alltså, nu är vi ändå en bra bit in i mars. Mars, det är en vårmånad, det tror jag vi kan vara överens om. Och vår, det är ju grönt och skönt och vårvindar friskar och allt det där. Grått, det tycker jag kan vara passé nu.

Det känns mycket bra att de där grå herrstrumporna i Onion nettle är färdigstickade nu. Och på tal om det, tänk så lättvindigt och snabbstickat det vore om herrar hade fötter i storlek 26 sisådär, i alla fall om de nu tycker att grått är flott.

Strumporna är klara och sitter, as we speak, på makens fossingar som inte är i storlek 26. Det är väldans svårt att fotografera strumpor tycker jag. Det ser spretigt och konstigt ut. Alltså knöt jag ett litet blåprickigt band om dem, så ser det genast mer artistiskt ut.
Nej mars, det kräver vårigare garn. Och som av en lycklig slump så sitter det nu ett par gröna och sköna strumpor (eller, om vi nu ska vara skrupulöst ärliga, början till ett strumpskaft) på mina stickor. Och inte nog med det; det blir randigt också! Ja, jag vet; helt wild-and-crazy. Vår. Just bring it on, alltså.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.