söndag 22 september 2019

Havängshelg

Och plötsligt blev det sommar igen, alldeles utmärkt lagom tills det var dags för årets Havängshelg. Vi var en något decimerad skara, för det är ju så att ibland kommer livet emellan även när det är dags att träffa sina kompisar.

Vi träffades och åt lunch i Simrishamn, men det behöver vi inte orda så mycket om för den fish&chipsen kommer inte att gå till historien direkt. Men vad gör det när man har massor att prata om? Och när man vet att snart kör vi till Haväng och sen går vi ner till havet. Så där som i sången, "Ta mig till havet och gör mig till kung, tralala". Ja förutom att det kunde vara "drottning" då. I plural. Till havet gick vi, och finns det något mer vilsamt för själen än att sitta och höra vågskvalpet?

Ja vi tog en gruppselfie också och skickade till absent friends, bara så att de också skulle få lite Halvängsfeeling.
Sen, ja sen var det ju dags för drink på altanen. Och sen satt vi ute och åt - den 21 september, är det inte fantastiskt. Nu är vi ju inte direkt 16 år längre som vi var när vi träffades första gången, så vid halv elva sådär hade vi löst världsproblemen och gått och lagt oss. Vi har numera nått åldern där man nattrumlar lite tidigare så att säga.




Och sen vaknade vi till en ny solig morgon där morgondiset lättade över ängen och solen kom fram innan det var dags att äta frukost och åka hem igen. Och även om det är skönt att vara borta så är det också skönt att komma hem till maken och Loppan. Vädret var fortfarande strålande så man ville ju inte sitta inne, jo maken ville det för det var fotboll på tv - men Loppan och jag, vi fick sällskap av syrran och åkte ut till Skrylle för att liksom suga ut det sista av den  här helgen.

Ja om man nu bortser från att det väntar lite ankbröst och pinot noir och sen en äpplepaj. Livet, alltså.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.