onsdag 13 april 2016

Nu är det åter dags för skönsång, klang och jubel

Jo, för idag fylls det ju år igen! Den är gången är det inte västgötaspetsen, även om det verkar som att han firas med jämna och ojämna mellanrum. Den här gången är det Dottern, som nu alltså är Mamma också. Typ som ett Kinderägg, med tre överraskningar i en - ja det fattas bara en liten hund så blir hon matte också! Att vara med om att ens ätteläggar får egna barn är en mycket fantastisk känsla måste jag säga, nästan så att man blir lite poetisk av sig och vill brista ut i storslagna epos.


Nu är det ju så att det är skillnad på att vilja brista ut i storslagna epos och faktiskt ha förmågan att göra det; så det blir en bild i stället, och så säger vi helt enkelt Grattis lilla loppan! Det här har du gjort bra!



Det ryktas att en hon bl.a. fick en sovmorgon i present, och det är ju så; vissa år vill man överhöljas med ädelstenar och galanta handväskor, andra år är en sovmorgon det bästa man kan få.

 (Not till maken: själv är jag mer inne på ädelstenar och galanta handväskor, då, när det drar ihop sig).

2 kommentarer :

  1. GRATTIS till er förstföddas födelsedag! Först väljer hon en utmärkt make och sedan kommer den lilla sötnosen - ja det är verkligen bra jobbat! Sovmorgon är den ultimata lyxen när man har småbarn, så jag förstår att hon föredrog det !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst har hon gjort det bra! Och du har rätt - det finns en tid för handväskor, och det finns en tid för sovmorgnar :-)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.