lördag 5 augusti 2023

Det rullar på

 Livet, alltså. Ganska skönt ändå, jag behöver inte så mycket drama i livet känner jag.



Ganska mycket hund blir det. Promenader ute i naturen och dessemellan i stan. Ibland har vi sällskap av andra hundar av mer långbent karaktär, och då kan man be dem posera fint bland alla sommarblommor som bara liksom prunkar alldeles oorganiserat och alldeles ljuvligt. Inte så mycket styling där, inte - och ändå blir det så bra!


Andra dagar är vi hemma och har sällskap av Poppy och Enya. Då är vi inte i skogen, men trädgården går ju bra det med. Inte det lättaste att fånga alla tre på bild, i synnerhet Enya tar man inte där man sätter henne. I en grisblink är hon någon helt annan stans!



En morgon traskade vi vid mossen, Loppan och jag. Himlen var så där dramatisk men märkligt nog kom det inte minsta lilla ösregn på oss. Man har ju liksom vant sig vid plötslig nederbörd den här sommaren som inleddes så soligt och bra, men som sedan blev lite mer tjosanhejsan.


Igår var maken, Loppan och jag ute i skogen på en liten promenad, och då stötte vi helt plötsligt på en hel liten tomtekoloni. Och nog kan man tycka att det passar rätt så bra med tomtar ute bland stubbar och mossa, det gör det. Loppan tyckte att det var lite märkligt ändå - stå där och vara tomte, liksom? Men sen hälsade hon fint på dem. Man ska hålla sig väl med tomten, för rätt vad det är så är det julafton.


Kan det bli för mycket hundbilder i ett blogginlägg? För säkerhets skull avslutar jag väl med något helt annat. Nämligen en bild på gös, för det åt vi igår och det var inte dumt alls. Sådärja, nu är balansen återställd. Nu kan man snart ohämmat lägga in terrierbilder en masse.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.