lördag 13 december 2014

Och vips så var det lördag

Jag hinner inte med. Snart är det jul och det har jag inte riktigt fattat. Veckorna går i rasande fart, och som alltid när jag är lite stressad så börjar jag på många projekt och får inte klart något.

Lite har jag dock sytt på min kvilt - och jag tror det blir bra, även om det är en bra bit kvar.

Idag har vi ändå köpt gran så nu luktar det gran i hela huset och klädd är den också - då börjar trots allt julkänslan smyga sig på. Ja, förra året ändrade jag mig ju till att bli en tidig-gran-påklädare, och jag är nöjd med det.

Snart ska glöggen värmas. Brasan är tänd. En torta della Nonna är bakad och lammsteken puttrar på spisen. Maken är och hämtar dottern och svärsonen och jag ser fram emot en bra kväll.
Hade det inte varit för att jag råkade skära mig i fingret när jag hackade chilin så kunde jag skrivit mer, men nu är jag lite hindrad av plåster.

- Var måste du alltid karva dig i fingrarna? undrade maken förvånat och det är en högst berättigad fråga. Men blodvite eller ej, nu är det lördagkväll och det blir bra. Och snart kan nog normal bloggverksamhet återupptas.



2 kommentarer :

  1. I hope you had a lovely evening. I spent mine in the hospital emergency department with my mother, who fell over for the second time in three weeks while out shopping today and has another black eye. I think I'm going to buy her a rugby helmet for Christmas!

    SvaraRadera
    Svar
    1. You have had your share of hospital visits this year - I do hope your mother is better! ...and that you will get to spend a relaxing Sunday evening instead. A rugby helmet sounds like a good idea :-)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.