torsdag 6 februari 2014

Planering

Man kan inte beskylla mig för att inte planera bra - först ryggskott, och först därefter bli sjuk i feber och ledvärk. Tänk så jobbigt det hade varit att ha haft allt på en gång! Men är man gammal och klok så betar man av en sak i taget.

Så det har inte hänt så mycket att blogga om. När man tillbringar dagarna halvsovandes, för att inte säga helsovandes så är det inte precis slå-klackarna-i-taket-stämning.

Men det blir bättre. Det finns hopp om en framtid. Och medan jag väntar på den så lägger jag in en vårbild, det känns som att det är det man längtar efter nu.
 Snart blommar äppleträden igen. Det är dags att plantera fröer. Rensa undan gamla torra kvistar och grenar och slänga på Valborgsbålet. Skura altangolvet och ta ut utemöblerna. Fika i växthuset. Busa med Huliganen. Det känns som att jag är ganska färdig med vintern nu, faktiskt.
Men innan allt detta sker, så har jag tygerna jag vann hos Maja att se fram emot! Jag vinner inte så ofta saker, så när jag gör det är det ju desto roligare! I all synnerhet när man inte ens visste att det skulle bli en utlottning. Tack Maja!

6 kommentarer :

  1. Nej, ser du; Irene!
    Att det skulle bli en utlottning behöver man ju inte alltid tala om;-)
    Ta nu hand om Dig, krya på dig och planera väl inför stundande sommar!
    Min trädgård är så liten så allt jag behöver är några lavendelplantor och lite sammarbetsvilliga perenner!
    Kram//Maja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med lavendel kommer man långt! Visst känns det härligt att det i alla fall känns som att det snart är dags att börja planera, både frösådder och syprojekt!

      Radera
  2. Hampus är som vanligt alldeles fantastiskt stilig! Men oj vad jag gillar bilden på äppelblommorna, dels vårkänslorna som den ger och så själva bilden, med kvisten i förgrunden väldigt skarp och så den suddiga bakgrunden. Säkert heter det något väldigt proffsigt men det ordet kan jag inte :-) ! Kram från Syrran

    SvaraRadera
  3. "kort skärpedjup" heter det - och det kan du fixa med din kamera också!
    Äppleblommor ... ja nog längtar man!

    SvaraRadera
  4. I am so sorry to hear you have been poorly - hope you are now entirely recovered. What a perfect piece of hope your apple blossom is...I do long for Spring.

    SvaraRadera
    Svar
    1. On the mend! Yes appleblossom is lovely - I am totally over Winter by now, give me Spring!

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.