fredag 28 februari 2014

Kanske inte precis..

...i sista skälvande minuten, men på månadens sista dag, så är den klar, min February Lady Sweater! Jag menar, inte hade jag kunnat göra klart den i mars, hur skulle det sett ut? Någon ordning på månaderna får man väl ändå ha, och nu passar det bra att inviga att februari är slut! Finito! Gone!

Invigd är den också, jag hade den på mig på jobbet idag. Inte för att folk direkt svimmade av hänförelse när jag skred fram, men jag kände mig ganska fin ändå.

Det är nog inte den sista koftan jag stickar uppifrån-å-ned. Tänk så skönt att slippa sy ihop delar efteråt, när man är klar så fäster man några trådar, syr i några knappar; klart!

Passar utmärkt när man är lite otålmodig. Nästa gång gör jag den nog i lite tunnare garn, och med knappar hela vägen. Kanske randig? Vem vet - möjligheterna är ju oändliga.
Det är ju en himla tur att jag nu har en bok där jag kan notera min bedrift! Och nu är det alltså fritt fram att kasta sig över nya projekt.

6 kommentarer :

 1. Irene, Du är en härlig, häftig kvinna,men det är ett stort fel!
  Du bor för långt bort!
  Jag skulle gärna dåna av hänförelse över din vackra kofta och du skulle gärna få skrida runt och göra anteckningar hos mig!
  Jag har en känsla av att jag skulle må väldigt bra i din omgivning!
  Om inte annat så mår jag bra av att läsa dina ord!
  Ha en trevlig helg!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Maja, jag hoppas du också får en bra helg! Och om du någon gång befinner dig i Skåne, så hoppas jag vi kan träffas!

   Radera
  2. Jag har ett annat förslag. Ta med din trevliga syster och kom till Quiltköping i början av September så kan vi shoppa loss tillsammans!
   Där brukar man kunna få tag både på fina tyger och ljuvliga garner!
   Kram//Maja

   Radera
  3. Det låter faktiskt väldigt trevligt! Vem vet vad september kan bjuda på? :-)

   Radera
 2. i want to come too!

  irene! your sweater is beautiful! well done! it looks lovely on you, i really like the warm yellow you've chosen. what is the book you are referring too? enjoy your pretty new knit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. You are more than welcome!!
   Thank you, I love that colour too. The book is the one in my last post, the one intended for making some kind of diary of the things I've made.

   Radera