lördag 9 augusti 2014

Morgonpromenad

Matte har ägnat veckan åt att ränna fram och tillbaka till Köpenhamn (och svurit över Skånetrafiken som verkar se det där med tågtidtabell mer som en ouppnåelig illusion, än något som faktiskt bör hållas).

Från Köpenhamn blir det inga bilder, för det enda som skulle ses är möjligen jag drickandes vin iklädd röd hatt, syrran dito, eller dottern framför ett glas rosé, eller väninnan framför en öl... och sån alkoholpropaganda kanske bör undvikas. För ordningens skull vill jag dock framhäva att dottern dessutom bjöd sin mor på te på Perch's Tesalon, och att det inhandlats två par skor, så lite ordning och reda har det ändå varit.

Huliganen har inte fått följa med, han har inget pass och han gillar ändå inte vin. Eller skor för den delen, i alla fall inte såna han själv ska ha på sig när han har ont i tassarna.

Idag ska vi få besök långtbortifrån, ja ända från Halmstad faktiskt. Så därför åkte jag i morgonstunden ut med Huliganen till Höje å, för att han skulle få rasta av sig lite. När han var yngre galopperade vi runt hela området i god fart och ändå tittade han förebrående på mig när jag tyckte att vi skulle åka hem igen. - Redan?! Just nu när vi kommit igång och har så kul, såg han ut att tänka.

Numera går vi halva rundan. Vi travar på, eller lunkar. Också luktar vi på blommorna. Det tar minst lika lång tid och sen är han nöjd och åker gärna hem och äter frukost.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.