tisdag 23 juli 2013

Semesterfundering

Det är varmt. Det är soligt. När det är varmt och soligt är det brukligt att man doppar sig i havet. Alltså klättrade vi upp på våra velocipeder och cyklade ut till Långa Bryggan i Bjärred. Det är 12 km dit och den som är lite slug kan då räkna ut att det är 12 km hem också. Dit var det motvind, och jag får väl i och för sig medge att då var det inte motvind hemåt. Däremot var det lite uppförsbacke om vi nu ska vara småpetiga.

Men man blev lite lätt svettig när man trampade på. Det kändes i benmuskulaturen för att inte tala om i ändalykten om ni nu ursäktar att jag drar in såna kroppsliga saker i bloggen.

När vi trampade på där i motvinden och med svettdropparna rinnandes ner i ögonen utbrast maken plötsligt:

- vi kan inte vara kloka som ger oss ut i värmen och trampar kilometer efter kilometer för att bada - vi som inte ens är några badfantaster!

Det har han ju i och för sig rätt i, men det som lockade och drog, det var ju faktiskt inte badet (som i och för sig var rätt så skönt när vi väl kommit fram), utan glassen som blev belöningen innan vi cyklade hem igen.

4 kommentarer :

  1. sounds so lovely, you have such an interesting life! and ice cream always makes it better!

    SvaraRadera
    Svar
    1. You are quite right, ice cream (and chocolate!) always makes things better!
      I don't know about the interesting part, but I do have a life that makes me very satisfied and content. Perhaps a little more time for knitting would be good, but apart from that I enjoy life very much :-)

      Radera
  2. Impressive cycling and well deserved icecream.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I was rather impressed by myself! And some parts of me were a bit sore... - but as Lori Ann pointed out, ice cream makes it better :-)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.