fredag 22 juni 2018

Business as usual

Nu har vi haft strålande sommarväder alldeles väldigt länge och det har ju varit ovant, men trevligt. Lite torrt kanske, men man har liksom vant sig vid att glida in i medelhavsmode och lite lättsinnigt tänka "manãna" om det mesta.

Idag är det ju midsommarafton och då går det ju inte an att det är varmt och soligt och dans-på-bryggan:aktigt och sådär, hur skulle det se ut? Nix, det är the same procedure as every year, så nu viner vinden kring öronen, det regnade i natt så att man trodde att fönsterna skulle regna in och ja, man har som grädden på moset drabbats av en illasinnad liten halsbacill som övar sig på att göra scoutknopar av ens stämband.

Nu ska man inte hänga läpp över det, man kan hälla i sig te (ja jag gick faktiskt så långt att jag lät maken övertala mig att dricka varm mjölk med honung, hans go-to-kur när förkylningen slagit sina klor i honom, men efter att ha klunkat i mig en del så kände jag att nä, SÅ sjuk är jag inte. Varm mjölk - vik hädan!), och dessutom kan man planera stickandet av nya yllevantar, nu när jag passade på att köpa lite nytt ullgarn när jag var på stickcafé i veckan.

Klart man ska sticka ullvantar på midsommarafton. Typ.
Vi har det rätt vilsamt och bra ändå, Loppan, maken och jag. Och rätt vad det var så damp det in en bild på Grynet och Pyret i midsommarkransar och det sätter ju onekligen guldkant på tillvaron. Själv ska jag inte ha krans, men jag har köpt lite blommor på torget och ikväll ska vi hem till syrran och Zoya och bli utspisade så det blir nog ändå en riktigt bra midsommarafton det här, med ullgarn och allt.


2 kommentarer :

  1. Åh så söta de är! Kram från syrran , vi ses ikväll

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite sent så här; men tack för en jättetrevlig kväll! Med fantastiskt god mat!!

      Radera