lördag 20 oktober 2012

Omutifallatt, alltså

Det är så här att jag börjar känna ett behov av att bli lite mer... tja...tränad vore nog rätt uttryck. Lite spänstigare. Lite smidigare. Lite mer balanserad. Jag har tränat förr, jodå. Ganska mycket till och med. Men de senaste åren har jag kanske mer ägnat mig åt någon slags virtuell mind-träning, jag har gång efter annan sagt att jodå, jag ska börja träna si. Eller så, kanske?

Som bekant räcker det inte med att säga saker, hade det gjort det hade jag kunnat spela piano, kunnat sjunga, kunnat måla akvarell, kunnat åka slalom. Listan kan fortsätta i oändlighet, men det kommer den inte att göra för jag har ju faktiskt annat för mig idag.

Det lokala Friskis&Svettishuset har nämligen prova-på-dag idag. Om en timme är det yogapass och yoga, det har också varit en sån där grej som jag sagt att jomenvisst, jag ska börja träna yoga och sen har det av någon outgrundlig anledning inte blivit någon yoga av eftersom man som bekant måste ta sig i kragen och anmäla sig och ta sig till en grupp - och det är väl där någonstans det har fallerat.

Igår kväll hade vi goda vänner på middag. Hustrun där är en synnerligen vältränad kvinna, förutom att hon är en av Huliganens absoluta favoriter, och när vi kom att tala om träning upplyste hon mig om denna prova-på-dag. Eftersom jag vid det laget tutat i mig två glas bourgogne utropade jag hurtigt att "dit ska jag gå"!

Och nu sitter jag här och skriver att jag ska gå dit, så nu kan jag ju liksom inte banga ur.

Jag hoppas att det inte blir alltför mycket av att stå på huvudet och pilla sig i naveln med stortån, för då kommer jag att få problem.

Skulle det bli så att jag inte återkommer till bloggen, ja då vet ni att jag förmodligen ligger i ett hörn någonstans intrasslad i en dubbel råbandsknop med mig själv.

8 kommentarer :

  1. Se till att någon tar en bild om scenariot i sista meningen skulle inträffa. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade det inträffat, ja då hade det varit värt en bild!

      Radera
  2. Nu får du inte hålla oss på sträckbänken längre, vi vill ju veta hur det gick... ligger du i ett hörn som en råbandsknop eller har du kommit hem och njuter av den fina dagen???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kom hem - och "njöt" av att släpa ut mattor och piska dem. Tror yogan var mer vilsam, faktiskt.

      Radera
  3. Heja på!
    Själv skrev jag i min blogg att jag skulle gå på löparbandet varje dag, för att komma i lite bättre form. Sagt och gjort! Dagarna blir t.o.m lite roligare eftersom jag vaknar till när jag står där och trampar i en halvtimma! En viss pigghet har infunnit sig!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Motion är bra! Man blir piggare, gladare och snyggare. Ett löpband eller en crosstrainer hade jag också velat ha, i stället för den där roddmaskinen en viss, mig närstående make, envisades med.

      Radera
    2. Crosstrainer, var absolut inget kul, jo mina syskonbarn tyckte att det var som på ett nöjesfält, men den fick åka på tippen.
      Löparbandet däremot är faktiskt nästan ett nöje.
      OM man håller sig i med en hand kan man gå och spela Wordfeud samtidigt och om man håller sig i med bägge händerna så kan man faktiskt gå och blunda!
      Det kanske inte är de bästa tipsen, men jag har upptäckt att om jag tänker på något annat så blir det inte lika fasansfullt tråkigt!

      Kram

      Radera
    3. Prata om simultankapacitet! Wordfeud och motion samtidigt... jag bugar mig i beundran! :-)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.