söndag 31 juli 2011

Besöksstatistik

Förra året skrev jag ju långa litanior om Bilprovningen och min golgatavandring där. Då fick jag ju bums besök i min blogg av bilprovningens server.

Idag roade jag mig återigen med att titta på besöksstatistiken; jag gör det ibland och undrar vem som döljer sig bakom alla servrar och vem det är som följer mitt liv med maken och huliganen, ja förutom de närmaste då som mer eller mindre är tvingade att läsa min blogg. Vad såg jag väl då? Jo att Ängavallen AB varit inne på min blogg i inte mindre än 7 minuter, och den som har ett bättre närminne än jag kommer kanske ihåg att jag i gårdagens inlägg skrev om det mindre lyckade besök vi hade där. Inte för att inte gården är vacker (det är den), eller att maten skulle vara dålig (kan jag inte uttala mig om), utan för att vi helt enkelt inte fick någon som helst service; när det är tre (3) sällskap som ska äta lunch ska man väl inte behöva sitta och vänta i närmare en kvart utan att någon som mycket som hälsar en välkommen, ger en menyn eller åtminstone säger att de kommer så fort de hinner? Två bastanta skåningar kan man väl liksom inte direkt missa i matsalen?

Så kära Ängavallen, skulle ni hedra min blogg med ett nytt besök, lämna gärna en kommentar!

Och när jag nu ändå sitter här och undrar, så undrar jag faktiskt vem det är i Canada som rätt ofta läser min blogg? Väldigt roligt att ha en läsare där måste jag säga, men lite kittlande för nyfikenheten. Jag kan ju inte direkt påstå att Huliganbloggen är en av de större bloggarna... men jag tittar på den lille Huliganen och säger till honom att han minsann är en internationellt känd Huligan! Huliganen plirar på mig, gäspar och rullar ihop sig igen och sover en stund till - han tycker det är självklart att alla vill läsa om honom.

I vilket fall som helst, vi uppskattar alla våra läsare! Även de från Bilprovningen och från Ängavallen. Ni är alla varmt välkomna hit!

5 kommentarer :

  1. Vem känner inte till sådana situationer! Kan bli så arg på de här arroganta idioterna. För övrigt har jag just skrivit en liknande snutt (annat ämne) på min blog. Ibland måste man vädra lite!

    SvaraRadera
  2. Precis, jag har inte tålamod med sånt. Jag ilar till din blogg!

    SvaraRadera
  3. ett litet inlägg i din blogg som kan bli en stor sak på Ängavallen! Hoppas det kan påverka.

    SvaraRadera
  4. Alla skall alltid få 100 % upplevelse på Ängavallen så har ni inte det bjuder vi er med ett presentkort så får vi era adress så fixar vi det.

    SvaraRadera
  5. Åh tack, det behövs inte! Vi blir så nöjda om/när vi kommer nästa gång om vi får ett trevligt bemötande då.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.