lördag 2 juli 2011

39

Nä nu blir jag lite härsken, faktiskt. Influensa - mitt i sommaren?! Så får det väl inte vara? Va? Det är ingen ordning och reda på någonting, minst av allt på mig. Influensa, det får man väl på vintern, inte nu? Och framför allt inte när man ska vara funktionär på sin första rallylydnadstävling och snika åt sig av massornas jubel och applåder? Jag inser ju att jublet förmodligen hade gällt de tävlande, men lite hade nog spillt över på mig om jag nu hade ropat in tävlingsekipagen på ett kompetent sätt?

Men det var bara att kasta in handduken, att ställa sig med 39 graders feber på en regnig appellplan var liksom inte att tänka på. Inte för att jag direkt har tänkt så mycket, hjärnan har liksom gått i strejk och själv har jag hasat mig mellan sängen, soffan och så tillbaka till sängen igen. Huliganen har tyckt att jag varit omåttligt tråkig. Rent av fasansfullt tråkig. Som tur är har vi vårans husse som på ett kompetent sätt lagt svala händer på pannor, ränt runt på hundpromenader, serverat mat och agerat chaufför till läkarbesök.

Det är tur vi har honom!

6 kommentarer :

  1. Jag är väldigt imponerad att du trots sjukdom skriver en så välformulerad kommentar hos mig!!!
    Hoppas nu att du kryar på dig så att den lille sötnosen får tillbaka sin pigga matte!

    Kram Maja

    SvaraRadera
  2. Jag är mest glad över att du 1) inte dukade under, 2) ringde just mig för att bli uppiggad och 3) blev frisk igen (även om det då var dags att traska iväg till jobbet och vardagens hank och stör.

    SvaraRadera
  3. SÅ typiskt när du nu hade chans att dra in stormande applåder! Du får allt planera dina sjukor lite bättre tycker jag ;)
    Krya på dig!

    SvaraRadera
  4. Maja; jag jobbar på det!

    Bitte; nix, alldeles ounderdukad!

    Anki; ja du har ju alldeles rätt - himla taskig tajming är väl det minsta man kan säga?

    SvaraRadera
  5. Hoppas du blivit frisk, din manliga lilla stackare!

    SvaraRadera
  6. Angela; ja jag tror det - och det känns härligt!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.