söndag 21 augusti 2011

Helgen

Helgen har varit lite upp-å-ner. Hit-å-dit. Den har haft sina avgjorda fördelar, som när syrran, Zoya, Huliganen och jag traskade ner till TeKulturen och satt ute i solskenet, drack te och åt äpplekaka. Ja dvs Zoya och Huliganen fick vattnen, olika fall ödets lotter! Men annars har det varit upp-å-ner som sagt.

Definitivt ner var det när jag höll på att bli påkörd när jag, med Huligankärran på släptåg skulle cykla över ett övergångställe där HerrCyklarMan lyste så grönt och grant - undra på att vi blev lite skärrade Huliganen och jag och att Huliganen i rent misshugg och lite exalterat råkade bita hål i kanvasen i Huliganåket (kanske man skulle kalla det för "Huligåket"?)

Men sen avslutades helgen med uppstart på Brukshundsklubben med entusiastisk och duktig hund, och sedan fläskfilé med kantareller och tomat. Balsam för själen, säger jag bara!

Och nu väntar sängen. Vissa, ludna typer med ett ben i varje hörn, snarkar redan i godan ro.

2 kommentarer :

  1. Då hoppas jag att den duktiga hunden också fick fläskfilé - han blev ju blåst på äpplekakan tidigare under dagen :-). Kram från syrran som är glad att det otäcka äventyret slutade lyckligt

    SvaraRadera
  2. Annika, sent om sider kommer svar. KLART han fick fläskfilé!! Hur skulle det annars sett ut?!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.