torsdag 3 oktober 2013

Hur prioriterar folk?

Ibland undrar jag hur folk tänker? I all synnerhet undrar jag hur det tänktes idag?

Idag är det torsdag, men inte vilken torsdag som helst! Det är en torsdag då Huliganen och Zoya fick följa med till jobbet på förmiddagen för att förgylla tillvaron för alla mina kolleger - och för att se till så att folk håller sina trumhinnor och ost-utdelar-fingrar i trim.

Vi hade mycket trevligt! Somliga av oss jobbade. Somliga gjorde det inte, men fick fika i alla fall. Men nu var det faktiskt inte ost etc som det skulle avhandlas här, nej det är det faktum att de röda mattorna har varit talrika runt vårt kontor idag. Män i kostymer, som ser allvarliga ut, har svärmat som bin kring övermogna plommon. (Här märker jag ett potentiellt syftningsfel; det är alltså inte kostymerna som ser allvarliga ut. Kanske bäst att klarlägga, så att inte Vän Av Ordning slår mig på fingrarna.)

Området har nämligen haft celebert besök av kronprinsessan och prins Daniel. Men tänk, de kom inte förrän Huliganen och Zoya åkt hem igen, belåtet smårapandes ost. Det är då jag undrar hur hovet planerade? Här fanns världens chans att få ha dragkamp med en vilt morrande Huligan. Att få klappa en liten fjäderlätt Fin Dam. Att få kasta boll, dela ut frolic, bli dragen i håret och få skratta jättemycket... också väljer hovet att tussa ihop kronprinsessan med en bunke tråkmånsar??

Märkligt.

Kära kronprinsessa, nästa gång du är i faggorna, hör av dig så ska vi se till att du får ett mer minnesvärt besök än idag. Företagsbyar och sånt, det har du väl sett många av, men en Huliganhund, det är ett unikt tillfälle!

8 kommentarer :

  1. Ja jag begriper ingenting alls - föreslår att du skickar ett brev till hovet och tipsar dem! Kronprinsessan med make och säkert den lilla sessan skulle älska att träffa Huliganen med anhang.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är jag helt övertyga om - det hade blivit ett möte att minnas! Möjligen hade de blivit lite lomhörda...

      Radera
  2. Ja, stackars Sessan. Men tack o lov vet hon förhoppningsvis inte vad hon gått miste om. ;=)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ...om hon inte läser Huliganbloggen, för då sitter hon säkert och grämer sig just nu över vad hon gått miste om :-)

      Radera
  3. oh my gosh your dogs are adorable! that is the cutest photo ever!

    SvaraRadera
    Svar
    1. They really are very lovely! Thank you!

      Radera
  4. You're joking! Just look at Hampus and Zoya - clearly canine angels on Earth; they have the look of dogs who sit adoringly at their owners' feet and maybe even fetch slippers after work. These perfectly behaved pooches are surely just the sort to have around on a royal visit!

    SvaraRadera
    Svar
    1. They do have that look - but appearances can be misleading...

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.