torsdag 18 juli 2019

Tio

10 år, är det klokt det? Den 18 juli 2009 började jag blogga. Och vem kunde tro att tio år senare så skulle jag fortfarande sitta här och lägga ut texten?
På den tiden var det mycket Huligan. Och blommor. Men mest Huligan, och det är nog inte så märkligt för trots sin relativa litenhet, så tog han stor plats, min saknade kortbening. Lite vin och kanelbullar fick också sin rättmätiga plats här.

Sen kom garnet och tygerna och svärbarn och barnbarn och flytt innanför vallarna och hela det livet, det finns dokumenterat i bloggen. Aldrig djupsinnigt, oftast mest pladdrigt och alltid har makens anda och intressen svävat som en extrakrydda över bloggen.

På den tiden, ja då var det rätt många som bloggade och som kommenterade. Numera är det ganska tyst härinne (ja förutom yours truly då, som ogenerat fortsätter att breda ut sig, vare sig någon vill läsa eller ej). Ibland undrar jag när orden ska ta slut? Men jag trivs ju med min hörna här, och så länge det är roligt, så fortsätter jag nog att babbla på om Loppan och Grynet och Pyret och alla de andra, om resor och vin och kanelbullar och alla andra nödvändigheter här i livet. Ylle! det får man inte glömma, det tillhör verkligen livets nödtorft.

Så grattis på dig bloggen! Vi kör väl vidare ett tag till, du och jag?8 kommentarer :

 1. Stort grattis på 10-årsdagen ! Hoppas verkligen ni fortsätter breda ut er, du och bloggen. Som jag sagt tidigare, din blogg är underbar att läsa ! Ha en riktigt skön sommar ! önskar Helene i Broddetorp

  SvaraRadera
 2. Så snällt sagt Helene! Det är så roligt att höra att du gillar mina utbredningar;)

  SvaraRadera
 3. Hurra hurra hurra! För tio-årsjubileraren�� hoppas att det blir minst tio år till. Jag brukar nästan alltid kika en gång per dag för att se om det finns ett nytt inlägg att läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Anonym, så glad jag blir när det kommer gratulationer! Vi får se om det blir tio år till, men vi kör på så länge!

   Radera
 4. 🍾🥂🌹 Grattis bloggen, ser fram emot nästa decennium av underhållning

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vem vet vad vi hittar på under nästa decennium!

   Radera
 5. Grattis grattis och tack för tio roliga år!!! Jag håller tummarna för tio till/Emelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tanken svindlar lite - tio år, då är jag ju gammal, och barnbarnen tonåringar! (åtminstone Grynet).

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.