måndag 28 juni 2010

Det är olika med fötter

Jag är den förste att medge att fötter är ganska praktiskt doningar. Man kan liksom förflytta sig med dem. Man kan köpa mer eller mindre dyra skor att ha på dem. Man kan måla glatt röda tånaglar på dem om somrarna.

Men för övrigt lämnar mig fötter ganska kallsinnig. Det är liksom inget jag går igång på. Och när man hörde sånt där trams som att dricka champagne ur någons sko, så får jag bara kväljningar och tänker på fotsvett. Blä!

Fast sen så finns det ju andra fötter... små knubbiga, ofördärvade Ellenfötter...



som sitter på en liten Ellenbebis...



Och DÅ blir fötter en helt annan sak! Såna fötter vill man liksom bara pussa på. Även om de möjligen kan lukta lite babyfotsvett.

9 kommentarer :

  1. Du pussar allt på det mesta du :)

    SvaraRadera
  2. Lotti, jag ÄR en mycket pussig person får jag nog erkänna, under min hårda och kärva yta. Fast jag ska faktiskt erkänna att jag pussar INTE tulpaner.

    SvaraRadera
  3. Och om 30 år har de >39 i skor och vi vill inte alls pussa på deras tår.... och förresten når vi nog inte ner då heller!!!

    SvaraRadera
  4. Alltså, den där Ellenbebisen. Hon är allt bra söt hon! ♥

    SvaraRadera
  5. VA?! Pussar du INTE på tulpaner???? Menar du att du har fört oss bakom ljuset i alla dessa veckor? IGEN??

    SvaraRadera
  6. Ellenmamman erkänner rodnande att hon t o m äter lite på Ellenbebisens tossor. :o

    SvaraRadera
  7. När jag "fiskade" lite hos min pojkvän för sådär 21 år sedan och frågade vad det var som han kanske inte tyckte var så attraktivt på mig jag hade förväntat mig svaret:
    -rumpan (eftersom den är lite väl tilltagen)
    så tittade han länge på mig och sa sedan:
    -Tja, dina fötter är väl inte så vackra.
    Då är det är väl inte svårt att förstå att vi hade 18-årig bröllopsdag i lördags?
    Maja

    SvaraRadera
  8. Annika, det är ju så. Fötter har ett bäst-före-datum när det gäller pussande, så är det bara.

    Jea, hon är inte bara söt, hon är alldeles, alldeles ljuvlig. Dessutom uppskattar hon när jag sjunger om ekorrar som sitter i granar, och små grodor och sånt, och det är det minsann inte alla som gör.

    Lotti, ja det är lika bra att erkänna. Jag är INTE en tulpanpussare. So shoot me!

    Anna-Karin: jamen herregud, om du går där och knaprar dagligdags, så blir det ju inga fötter kvar? Och vad ska hon då ha skorna på?

    Linda; precis! Och med rultiga gosiga lår. När man är månader är det okej med rulsiga valkar på låren, ja detär inte bara ok utan ljuvligt. Tänk om man ändå vore 6 månader...

    Maja, jag har fått för mig att många män gillar rejäla rumpor. Om inte annat är det bra när man sitter, så man inte vinglar som ett rö i vinden. Intalar jag mig i alla fall! Grattis i efterskott!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.