tisdag 8 juni 2010

Vad det var i paketet?


Inte vill jag att mina bloggkompisar ska ligga sömnlösa och undra - det här fanns i paketet!

Nog får man säga att maken är en riktig praktmake, man skulle rentav kunna säga gullensnuttepluttmake - ja om han inte hade blivit generad förstås. Han må ha sina sidor, som att envisas med att kalla en chardonnayplanta för just chardonnayplanta, eller att förundras över att man fabulerar en liten, liten aning i sin blogg - men världens bästa make, ja det tycker jag ju att han är.

8 kommentarer :

  1. Oh, så vackert!! Den bara strålar; KÄRLEK!!!

    Och nu när min nyfikenhet är stillad så kan jag också säga att bilderna var väldigt fina. Speciellt den på de dammiga flaskorna gjorde mig glad. Glad att det inte var mitt jobb att damma dem! Å när de gäller plantorna så håller jag med dig (johodå!!) - klart det är sånadäringa Pinupp Gris.

    SvaraRadera
  2. Instämmer - han är en praktmake. Bara sååååå snyggt, ja halsbandet alltså :-) !

    SvaraRadera
  3. Tänk att själv har jag tydligen INTE en praktmake. Inte får jag några fina halsband eller lektioner i skalbaggar inte.

    SvaraRadera
  4. Åh, så vackert, det är! Sånt vill jag också ha. Måste omedelbart lägga upp en strategi. Nu är det ju tre år kvar till våra 30 men han skulle ju kunna öva lite för att spinna loss ordentligt 2013? Hmmm, här gäller det att lägga korten rätt.

    SvaraRadera
  5. Men vad fint!! Du, hur gullesnuttepluttig måste man vara för att få ett sånt? Och om man inte rä så bra på gullesnuttepluttighet- hur gör man då?

    SvaraRadera
  6. Larsson; jag visste det! Du inser också att det där med vilken druva det är, det är HELT avhängigt av hur man betraktar det hela, man ska inte måla in sig i hörn, man ska skåda utanför sin egen lilla chardonnay-box!

    Annika: visst är det! Och visst är han!

    Jea: jag är helt övertygad om att din make är en praktmake också. Faktum är att jag kan ju tycka att lite mindre skalbaggar hade varit ännu mer befrämjande för prakten. Och du, vänta du bara. 30 år eller så - rätt vad det är dimper det ner ett halsband.

    Bitte: just så. Inled med ett par örhängen. En ring. Jobba dig upp mot ett armband och sen - pang! Smäll till med ett halsband. Du har tre år på dig, det är bara att börja sätta igång kampanjen. Ska jag vara din kampanjgeneral?

    Lotti: Jag tror man är PRECIS som diu, faktiskt.

    SvaraRadera
  7. Så vackert!

    Hatten av för herrn i huset!

    SvaraRadera
  8. Just det! Om man nu hade haft en hatt att ta av förstås. En liten puss fick han i alla fall, jag är ju en sån generös person.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.