söndag 3 oktober 2010

Höstvindar friska!

Det har vi här idag. Nog för att Skåne är rätt så blåsigt i normala fall, men idag tar det i lite extra. Det kommer ju att kännas, kan jag säga. Jo för idag går den stora golfbataljen av stapeln, och om någon timme ska man kämpa mot elementens raseri ute vid havet. Nåja, då har man något att skylla på när bollen går lite som den vill - vilket den har en tendens att göra i alla fall.

Huliganen ska inte spela golf, ånej, han är klokare än så. Han kommer att tillbringa eftermiddagen med sin moster och det tycker han är mycket bättre. Syrran har nämligen en stor förståelse för att hundar gillar skinka. Och ost. Och att de vill gå på promenader, bli bortskämda och få ligga på mattan vid soffan och bli kliade på magen.

Förra året lyckades jag mot all rim och reson och mot alla naturlagar bli tvåa i den här tävlingen. I år lär man dock vara tillbaka i business as usual misstänker jag. Vi har spelat på Barsebäck tidigare, och då har jag ett bestämt minne av att jag övervägde att dränka mig i Öresund när vi spelade hålen längs med havet.

Så om jag inte hörs av mer i denna blogg vet ni vad som hänt. Jag borde kanske också stannat hemma och bli kliad på magen...

2 kommentarer :

  1. -Hallå, Irene. Var är du?
    Hur gick det? Du är väl inte ute och badar??? Hör av dig!!!
    Kram Maja

    SvaraRadera
  2. Sönderblåst, men alldeles obadad! :-)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.