lördag 16 oktober 2010

Ja, ja, ja - jag SKA!!!

Detta inlägg har tillkommit eftersom läsarstorm utbrutit. I alla fall en mindre sådan. Ja okej, kanske en väldigt, väldigt liten sån, näst intill yttepytteosynligt liten - det må vara hur det vill med den saken, jag förstod att det finns ett intresse av att skåda hur jag ser ut i Shirley Temple-frisyr.

Jag gjorde ett försök:
 ...men det är minsann inte så himla lätt att fotografera sig själv - alldeles för korta armar har man, och inte kan man sikta heller.

Jag stirrade tveksamt på resultatet och undrade om detta skulle stilla läsarstormen? Men nej, jag insåg att här fick man ropa in assistans, så maken fick slita sig från tolkningar av latinska inskriptioner och i stället ägna sig åt fotograferande. Efter att jag nogsamt pekat var han skulle trycka av utförde han uppdraget varpå han med en lättnadens suck återvände till sitt.



Tja, det här ska väl vara jag då. I oretuscherat tillstånd eftersom jag ännu inte riktigt fått kläm på det där med photoshop, annars skulle jag varit 20 cm längre, oemotståndligt skön och en bra bit yngre.

12 kommentarer :

  1. Superfräsigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Själv har jag ägnat dagen åt mindre lustiga håraktiviteter nämligen avlusning, bläääää :(
    Hoppas vid min Gud och Nästan Gud att det var både första och sista gången vi drabbades av sådana otäcka så kryp.

    SvaraRadera
  2. Men, det där var ju jättesnyggt!!!
    Så skulle jag också vilja ha mitt hår!
    Kommer ihåg senast jag var permanentad. Ingen kommentar från KM och resten av familjen, men grannen var inne och tittade till frisyren på mig och gav den tummen upp!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker du är oemotståndligt skön. Och jag önskar jag hade längre hår. då hade jag också gjort en pudel!

    SvaraRadera
  4. Jenny, tack! Så många utropstecken, då känner jag mig väldigt nöjd måste jag säga. Fast du - det där med småkryp... kräver det inte större kraftuttryck än ett mesigt "blääää"?!

    Maja, man får vara glad när i alla fall någon har vett att uppskatta det man gör!

    Anna-Karin; jag tycker du är oemotståndligt insiktsfull. Vad beträffar håret är det bara att låta det växa - då sparar man in på frisörkostnaderna och kan leva i sus och dus (tills man ska betala permanenten)

    SvaraRadera
  5. JÄVLAR Irene! Snyggt!!!

    SvaraRadera
  6. Att jag tycker du blev snygg som bara den vet du ju redan :-) så här kommer ett berömmande ord till Maken som tog det vackra porträttfotot av dig - och det utan att ha gått på kurs ;-) !

    SvaraRadera
  7. Håller med Lotti: jäkla snyggt! Well done, Hansen!

    SvaraRadera
  8. Synnerligen fränt!!! Å ärtigt :))

    SvaraRadera
  9. Lotti, tack för fan! ;)

    Ja du Bitte, en gör så gott en kan... eller i alla fall låter frisören göra det!

    Larsson, ärtig och frän, det är ju själva inkarnationen av en västgötaspetsägare!

    SvaraRadera
  10. Japp, kan bara hålla med föregående talare. Vrålsnyggt är det! Hoppas verkligen att du är nöjd!!

    SvaraRadera
  11. Angela; tack! Och jo, det är jag - även om jag emellanåt tänker att herregud har jag PERMANENTAT mig?! Det som jag trodde jag aldrig mer skulle göra...

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.