måndag 4 april 2011

Det kan vara vårt fel

Om det blir ett bakslag alltså. Igår åkte nämligen möblerna på altanen ut. Maken hade tvättat och oljat golvet och vi sa att äsch vad sjutton, nu tar vi ut dem. Ja det var djärvt! Kanske rentav dumdristigt?

Så om det blir snöoväder så får jag redan nu erkänna att det nog är vårt fel.

... å andra sidan tror jag att högre makter redan visat sitt ogillande. När maken skulle kolla hur bräderna var i carporten som ska målas om var rätt många fler än vad vi räknat med murkna. När han sedan skulle duscha av sig svetten som kommit av att ha bänt loss en mängd murkna brädor fanns det inget varmvatten i duschen. Däremot fanns det gott om vatten i duschen eftersom avloppet verkade ha semester? Tja och så var det ju lysknappen på bänkbelysningen som la av. En liten översvämning i tvättstugan. En duschdörr som hoppade av. En dator som ballade ur.

Som sagt; det kan ha varit utemöblernas fel. Eller också var det bara one of these days.

6 kommentarer :

  1. Somliga straffar gud direkt, eller hur det var...? Uppenbarligen finns det andra straff än snöfall. ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag tolkar det som att ni antingen har vunnit eller på annat sätt kommit över en massa pengar! Det är nämligen då som alla dessa saker händer hemma hos oss! En stor grop grävs direkt i pengahögen och så var allt som vanligt igen!!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Några har tydligen retat upp någon eller rent av några gud/gudar riktigt ordentlig!

    Håller inte med Maja, här händer alltid sådana saker när alla pengar redan är på rymmen... och det kan ju iof sig bero på att här är pengarna alltid på rymmen.

    Ninnie

    SvaraRadera
  4. Lotta; ja det var nog djärvt i övermått. Nästa år för möblerna stå inne ett tag till.

    Maja; om det ändå vore så väl. Här blir det liksom grop utan påfyllnad. Nåja, det snöar i alla fall inte! ;-)

    Ninnie; ja uppenbarligen får man vara försiktig och inte dänga runt med utemöbler i tid och otid. Framförallt inte i otid känns det som.

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig söndag. Så går det när man inte går i högmässan!

    SvaraRadera
  6. Anna-Karin; det är många söndagar jag inte går i högmässan. Utan detta katastrofala resultat, så jag undrar om din teori stämmer?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.