lördag 12 januari 2013

Puss!!


Idag är inte vilken dag som helst, nä minsann. Idag är det makens födelsedag! Fyller man år ska man få paket det är min bestämda åsikt. OK, förra året fick maken inget paket, det fick han inte. Men herregud, det måtte väl vara preskriberat vid det här laget? Va? Nu ska vi väl inte fördärva stämningen med såna dystra hågkomster.

För att något bättra på mitt skamfilade rykte som presentutdelare har jag således köpt ett väldigt, tja, tillgivet och kärleksfullt kort. Ä, förresten, det är inte bara för att bättra på mitt rykte, faktum är att maken är väldigt pussvänlig.

Först tänkte jag ge honom en helg på The Lodge. Sen kom jag på att det kanske egentligen var mer jag som ville bo över där och bli masserad och spa:a mig och ha mig, traska runt på Romeleåsen och inbilla mig att jag är en hurtbulle och sen stoppa i mig en orimlig massa mat. (Däremot kan måhända maken se det här som ett litet tips när det blir september?)

Alltså blir det inte det. Det blir en sak som han önskat sig och säkert inte kommer att bli jätteöverraskad av. Och en sak till som jag tror han kommer att gilla. Det ska nog bli en bra dag det här! Och en puss kommer han också att få, alldeles garanterat.

2 kommentarer :

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.