måndag 25 mars 2013

Allt är relativt

Om man tycker att Huliganen ser lite, tja, dämpad ut i förra inlägget så kan jag meddela att det var ingenting mot hur han såg ut i morse när han insåg att matte tänkte förnedra honom igen med att ikläda honom strumpor.

Där kan vi tala om all-time low. Att man kan hänga så mycket med en liten kort svansstump är snudd på ett biologiskt fenomen i likhet med jungfrufödsel.

Att matte påtalar att om man nu är så j-a envis och slickar på sin ömma trampdyna hela tiden så får man skylla sig själv, ja det var ett totalt meningslöst argument i Huliganvärlden. Ett såkallat icke-argument. Han var inte imponerad. För övrigt skyller han aldrig sig själv, lät han meddela.

Vi är också förbi stadiet där klisterlindor med dödskallemönster hjälper.

Nåja, matte är i alla fall glad att hon numera är så pass mycket smalare att hon rätt lättvindigt kan åla sig in under matsalsbordet för att applicera de förhatliga persedlarna.

4 kommentarer :

  1. If I've translated Google translate correctly Hooligan has a sore paw ... hope he heals quickly :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. He has indeed - and he feels very sorry for himself. Well, so do I, of course!

      Radera
  2. Poor Hampus! I hope his paw heals quickly and please let him know that I still think he is a manly...er...dogly...dog, whether or not he wears socks!

    SvaraRadera
    Svar
    1. He nodded gratefully, and said that you really understand him! "I am a very dogly dog" he said, looking very pleased with himself.

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.