torsdag 21 mars 2013

Detta är inget gnäll-inlägg

I alla fall inte från min sida. Huruvida det gäller även den fyrbente medlemmen i familjen är diskuterbart. Men jag, jag gnäller inte. Trots att det var vårdagjämning igår, och man kan - om man är lagd åt det hållet - undra var den håller hus? Varför vi har vit materia som dalar ner över oss, samtidigt som vinden viner kall om öronen.

Men som sagt, jag tar det med en klackspark. Man får väl go with the flow. Tänka att manana, då blir det nog varmt och vackert.

Fast så här det det här med snön - när det snöar så sprids det sakramentskade vägsaltet ut över nejden. Och det är inte snällt mot hundtassar, det är det inte. Det svider och gör ont. Men det är inte det som Huliganen gnäller över, nejdå. Han hoppar runt på tre ben och försöker lyfta alla samtidigt - och mattes hjärta blöder. Sen slickar han ihärdigt på de ömma tassarna fast matte bevekande ber honom att låta bli.

Det är då hon gör det. Kommer på en idé. En jädrans dum idé, om man frågar Huliganen.


Strumpor?!? Inte vill en macho hund ha strumpor på sig. Inte ens om matte dök ner i sin strumplåda och  utan hänsyn ryckte åt sig ett par i bra kvalitet som det inte ens var minsta hål på. Dessa donerade hon givmilt åt sin lille kompis. Han var inte tacksam, kan jag säga. Men de satt kvar förvånansvärt bra.

Och jag får ändå säga att jag trots allt försökt göra strumporna så macho som möjligt, så att det inte skulle vara för genant för en Mycket Manlig Vovve.


Kolla bara! Vetflex med dödskallar på - hur coolt är inte det! Inte behöver man gnälla då?

2 kommentarer :

  1. Har du satt tjejstrumpor på den stackars hunden?? Då hjälper nog inte ens dödskallemärkta lindor.
    /M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, det var kanske till att ta i? Nästa gång får jag leta i din strumplåda. Men nog måste det vara bättre med svarta dödskallelindor än piffigt lindblomsgröna med små blommor på?

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.