tisdag 22 september 2009

Hurra! Maken är normal!

Läste en artikel i tidningen imorse. Det var en man som ägnade sig en stor del av tiden åt att bygga barbiehus och dito -miljöer i sitt hem. Dagsnoteringen var över 600 barbiedockor - dockor som tränade på gym, låg i hängmattan, pillade sig i näsan (det sista är min egen förmodan) - kort sagt, plasthus, plastdockor och plastattiraljer så långt ögat nådde.

Hu.

Jag sitter här och tittar kärleksfullt på maken (om man vindar med ögonen medan man skriver så går det), och tänker att vad är väl ett skrivbord fullt med döda skalbaggar, 14 hyllmeter böcker om fideikomiss och patronatsrätt? Det är ju fullständigt normalt och sunt.

Tänk, jag kunde varit gift med en barbiefantast men i stället har jag lyckats roffa åt mig en skalbaggsnörd. Jag är minsann lyckligt lottad!

3 kommentarer :

  1. Du glömde Olympiad-tavlorna :-) ! Men visst är du väldigt lyckligt lottad - precis som han!

    SvaraRadera
  2. Håller med Annika till hundra procent. Ni är bägge lyckligt lottade! Den här Barbiemannen kan man alltid ha som varnande exempel. Så se upp när Kenth börjar bygga hus åt guldbaggarna och sy små dräkter åt dem.

    SvaraRadera
  3. Den dagen han börjar sy små dräkter kommer jag inte bara att se upp - jag kommer att låta spärra in homom i tvångströja fortare än han hinner säga dyngbagge!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.