onsdag 11 augusti 2010

Gissa vem...

...som varit inne på bloggen igen? Jajamensan, bilprovningen.  Börjar kännas som en gammal kär vän vid det här laget. Och eftersom jag skriver "bilprovningen" nu också, så kommer de väl imorgon igen. Hm... kan inte låta bli: bilprovningen, bilprovningen, bilprovningen!!

Äsch, jag får kanske gå över till att skriva BP så att de slipper läsa om västgötaspetsar hela tiden. Jag menar, här förväntar de sig att få läsa om oljeläckage, spindelleder, kamremmar och andra spännande motoristiska utläggningar och vad får de? Hur jag tränar Huliganen att bada tassarna...

Men inte nog med det; jag nämnde ju Swedish Armed Forces i gårdagens inlägg. Och vips! så kom de på besök. Lite kusligt, eller lite kul, jag känner mig kluven.

Jag berättade detta för maken. Det tindrade till i hans ögon och han föreslog ivrigt:

- jag tycker du ska skriva om en hel massa organisationer och se om de smyger omkring i faggorna. Du kan ju skriva lite om CIA, al Qaida och..

- ... Svenska Skalbaggsamlarnas Riksförbund (underavdelning Långhorningar), Föreningen för Fideikommissens Främjande och Vi Som Gillar Västgötaspetsar, fyllde jag ivrigt i.

Då tyckte maken jag var tramsig, sa han.

5 kommentarer :

  1. *Fnissar* Jag måste nog också lägga till en sådandära "koll" på vilka som besöker min blogg, det verkar fasligt spännanade!

    SvaraRadera
  2. Tror du inte de har automatisk bevakning?

    SvaraRadera
  3. Alltså, inte automatisk bevakning av din blogg (hur intressant den än är), utan scannar av bloggar och hemsidor efter ordet Bilprovningen.

    SvaraRadera
  4. Tyväär klarar jag inte av att läsa din blogg på skorrande skånska, men det går bra ändå på lite bred västgötska.
    Jag tror att personen på bilprovningen snart tar med sig din bloggadress till sin egen favoritlista på hemdatorn, så den slipper att visa att den varit inne på din blogg både på arbetstid och med jobbdatorn.
    För inte kan de väl ha Bilprovning som något slags sökord?
    Om alla vi som läser din blogg bestämmer att vi skriver det där BP-ordet på våra bloggar och sedan kollar i våra besökslistor så kan vi ju ganska lätt kolla OM det är på det viset!!!
    Frågan är ju bara hur man ska få in ordet i texten om mina kviltar...
    De där andra orden vete tusan om jag ens skulle våga skriva. Storebror ser oss säkert!!!

    SvaraRadera
  5. Jea, har man inte spänning på annat sätt i tillvaron så får bloggbesöksstatistik tillgodose det! ;-)

    Anna-Karin; jo det är klart! Fast det är ju liksom lite roligare att tänka sig att det sitter en verklig person och letar igenom en massa bloggar och som då snavar över Huliganen och mig.

    Maja: västgötska är nog lika målande som skånska, kan jag tänka mig. Och du verkar vara så himla kreativ så du kan nog få ihop det där med BP och quiltar, det hyser jag inga tvivel om alls!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.