lördag 28 augusti 2010

Litet lördagsinlägg

Till skillnad från maken är jag en modern människa. Moderna människor bloggar via sin ajfån. Låt oss nu skärskåda beviskedjan: blogginlägg? Japp! Ajfån? Japp! Ergo - jag är modern. Maken har vare sig det ena eller andra. Rena neanderthalaren med andra ord.

Just nu är vi på väg längs motorvägen till Halland. (här blir jag avbruten av grottmänniskan som säger "skriv inte motorvägen, skriv landsvägen"

- skaffa dig en egen blogg som du kan kalla "Med fjäderpenna och bakelittelefon" föreslår jag. Det tyckte maken var en fånig ide.

I alla fall, vi är på utflykt med den historiska föreningen Ale. Det är mycket trevligt, i all synnerhet som man sänker medelåldern avsevärt vilket inte sker så ofta nuförtiden.

Men nu blir inte det här inlägget längre för lite krångligt är det nog - hur moderna tummar man än har.

3 kommentarer :

  1. Nog är det en intressant twist i bloggen: att du gör inlägg (varför finns det inte ett verb för det?! Inlägger är väl nåt helt annat?) via din ajfån samtidigt som du sitter med den dementa Alesamlingen på en hyrd buss för att kolla på rester från yngre lervällingsperioden?

    SvaraRadera
  2. Strålande, Irene! Du är snart så uppdaterad att du är pre-modern. Ska du börja ersätta maten med piller? Kommer du att fira jul på månen? Alltså, jag hoppas i alla fall att du satsar på evigt liv!

    SvaraRadera
  3. Anna-Karin; "dement Ale-samling" är nog inte alldeles, alldeles fel uttryckt. du kan ju tänka dig reaktionerna när det strulade med eftermiddagskaffet...

    Bitte; här ersätts ingen mat med piller! Huvaligen! Men "pre-modern"? ...hmm.... varför inte?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.