fredag 24 september 2010

Om glädjen över vad man kan finna i en brevlåda

När jag kom hem från jobbet idag öppnade jag brevlådan. Brevlådor öppnar man alltid med en viss försiktighet, för vem vet vilka hemska räkningar som ligger och lurpassar på en där?

Idag låg där dock inga räkningar, och bara det var ju fröjdefullt så det förslog. Där låg dock ett brunt paket. Närmare bestämt ett bokpaket från Amazon adresserat till mig. Jag rannsakade mitt minne. Nog för att jag är glömsk, men inte kunde jag komma ihåg att jag beställt en bok?

- Det är nog husse som beställt en bok om "De sjutton bästa sättet att göra rent ett antikt mynt från lera med mycket liten borste" sa jag till Huliganen, som nickade instämmande. Alltså la jag paketet på bordet till maken kom hem.

- Haru' beställt en bok? undrade maken när han traskade inom dörren? - Jamen herredumilde, din senile stackare, det är ju DU som beställt boken! svarade jag prompt då. Maken nekade till att ha beställt någon bok. Vi glodde misstänksamt på paketet ända tills maken kom på den salomoniska lösningen; du får helt enkelt öppna och se efter, sa han.

Och då gjorde jag det. I paketet låg den här:

Miss Dahl's Voluptuous Delights
 
Och jag som just tyckte att det saknade lite voluptuous delights i mitt liv! Åh, jag älskar överraskningar!

Dear Sue, you made my day! Love and hugs!

2 kommentarer :

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.