onsdag 1 september 2010

Visst älskar han mig!


Efter dagens slit och släp och stånk och stön tog vi vår sedvanliga promenad, Huliganen och jag, innan vi styrde kosan mot hemmet.

Huliganen stannade och passade på att uträtta lite toalettbestyr, och jag som är en samvetsgrann matte, plockade upp och knöt ihop. Sedan vandrade vi vidare på vår väg genom livet.

Då möter vi en dam. En glad dam som stannar och säger

- oh, what a cute dog!

Åh vilken trevlig dam! tänker vi då, och tackar så mycket. Vi känner att själarnas sympati blomstrar mellan oss, vi känner att denna dam, det är en hyvens dam. Vi hoppas hon inte äger en Renault.

Sen fortsätter damen glatt

- and he loves you! you can tell by the way he's constantly looking at you.

Vi nickar och tackar och traskar vidare. Visst har hon rätt, damen! Huliganen är ju själva inkarnationen av "cute" och nog älskar han sin matte. Vi hade dock inte hjärta att tala om för damen att hans ihärdiga stirrande upp mot matte betydde "jahopp, nu har jag bajsat, nu vill jag ha en frolic".

5 kommentarer :

  1. Snälla rara Huliganmatte. Skriv en bok. Eller ge ut dina blogginlägg i bokform åtminstone.

    "Jahopp, jag har bajsat, nu vill jag ha en frolic" - jag skrattar på mig!

    SvaraRadera
  2. Ja, men allvarligt talat Huliganmatte. Du borde faktiskt ge ut en bok med lite allmänna kåserier. Du med, A-K!!

    Jag lovar köpa. Bådas alster!

    SvaraRadera
  3. Ja bästa huliganmatte!
    När kommer boken?
    I måndags läste jag högt för min väninna ur din blogg. Hon skrattade och höll med när jag sa att jag hade begärt/krävt dina visdomsord på papper. Kan tillägga att hon blev lite sen till jobbet p.g.a. att jag inte kunde sluta läsa.

    Till Anna-Karin vill jag bara säga att det är fler hundar än Huliganen som säger så till sin matte när de varit på toaletten - så det så!!!
    -"Är det utgifter så måste det bli inkomster".

    SvaraRadera
  4. Hahaha! Får Hampus Frolic för att han bajsar?! Jag döööööör, snacka om att belöna ALLT!
    Fast å andra sidan... Ibland får Dino Frolic bara för att han finns till... ;)

    SvaraRadera
  5. Mina kära Anna-Karinor, Angelor och Major, jag bara önskar att det var NI som utgjorde Bonniers, eller Rabén & Sjögren eller nåt, så att ni hade jagat mig med ett kontrakt i näven. Tyvärr så tror jag ju inte att något bokförlag kommer att göra det. De nog inga visioner. Jag menar, här har jag ju tre så gott som säkra köpare, vad mer kan man begära?

    Alltså, jo du förstår Jea... äsch jag vet inte hur jag ska klara mig ur det här... detta var alltså en av mina icke-så-smarta idéer. Jag är en mycket kvällstrött person, så för att få Hampus att snabbt liksom göra det han skulle på kvällspromenaderna så tänkte jag att om han fick en belöning närhan bajsat så skulle han kvickt göra ifrån sig och så skulle jag få gå och lägga mig. Huliganen, som är en smart huligan, kopplade snabbt bajs=godis, och har sedan dess förhoppningsfullt försökt utkräva frolic VARJE gång. Men ibland står jag emot! Det vill jag ändå ha sagt! Jag är inte HUR medgörlig som helst. Bara nästan.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.