torsdag 3 februari 2011

Det kom ett mail

Allra roligast är ju såklart att få "riktiga" brev. Skrivna med penna på riktigt papper. Nerstoppade i kuvert, adresserade och skickade till den brevlåda som huserar utanför mitt hus. Fast mail är ju också kul! Man får inte den där sprätta/slita-upp-känslan, det är inte samma sak med att bara klicka upp ett meddelande, men innehållet är ju lika roligt.

Nu blev jag dock förbluffad. Jag kom mig inte ens för med att klicka och öppna, jag stirrade vantroget. Sen började det pysa lite ur öronen, tänk att man ska få spam i sin egen lilla renhjärtade inbox, fy sjutton för alla dessa som kränger både det ena och det andra. Viagra och rolexklockar och jag vet inte allt. Dubiösa erbjudande av skild natur kan man också få, vare sig man vill eller inte. Pottsorkar! tänkte jag ilsket.

Fast sen såg jag vem avsändaren var och lugnade ner mig. Jag kan dock forfarande tycka att ha just "Kastrationserbjudande" som ärendemening inte är helt lyckat.

Inte ens om avsändaren är ens lokala veterinär.

3 kommentarer :

  1. Ojojoj!!!
    Vilken tur att det kom till Dig och inte Hampus för det första, men TÄNK om du hade fått detta erbjudande på tjusigt brevpapper!!!
    Då Hade det nog "rykt ur öronen" på dig för att de inte skickat ett sådant urbota Dumt erbjudande på mail i stället!!!
    För inte ska du väl nappa på det????
    kram Maja

    SvaraRadera
  2. Ett lite udda mail. Och ett lite udda erbjudande. :)

    SvaraRadera
  3. Maja, nix här nappas inte på sånt. Tyckte inte ens det var lönt att fråga Hampus om han var intresserad...

    Lotta; eller hur?!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.