fredag 30 september 2011

Hurtbulle

När man kommer ut i den ljuvliga höstmorgonen och ser daggen glittra i de stora spindelnäten på bilen, ja det är då man inser att jo, numera cyklas det ju för det mesta i huliganhemmet.

Bra för flåset är det också! Oj vad jag flåsar. Imorse när jag precis skulle hoppa av cykeln framme vid jobbet ringde maken.

- oj vad du flåsar! var det första han sa
- är du inte framme förrän NU?! sa han sen, vilket jag med tanke på att jag 13 minuter och 3 km uppförsbacke tidigare lämnat hemmets hulda vrå tyckte var något magstarkt.

Maken insåg att han kanske borde höja sina aktier en aning, så han avslutade med inte mindre än TVÅ (2, zwei, tvenne) PUSS!!! när vi la på.

Han är förlåten.

5 kommentarer :

  1. De lär sig efter ett tag, eller hur?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ursäkta mig... men tre kilometers uppförsbacke? I Skåne?! ;)

    SvaraRadera
  3. Maja; visst gör de! Som tur är... för dem alltså ;-)

    Lotta; ja man kanske inte kan tro det, men Skåne kan vara kuperat. Och Lund är (var? åtminstone för 25 år sedan) den stad i Sverige som har störst nivåskillnad mellan lägsta och högsta punkten. Tyvärr befinner sig inte mitt hem och min arbetsplats på samma nivå... fast det är ju skönt när man cyklar hem, å andra sidan!

    SvaraRadera
  4. En lite personligare fråga, men du heter ju Nilsson i efternamn? 100% av alla personer jag känt från Skåne heter så (14 personer, inte släkt med varandra) Min teori gå ut på att alla människor i Skåne heter Nilsson och hittils har ingen kunnat bevisa motsatsen!

    SvaraRadera
  5. Fabraholic; för en gångs skull får jag vara banbrytande! Gå mot strömmen! Vara först med något! För nej, jag heter inte Nilsson, men det är en mycket intressant teori, det är det. Jag kan ju vara undantaget som bekräftar regeln?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.