Angela; visst är det? Jag är full av goda idéer. Åtiminstone ibland.
Kära Annika, Jag trask nog l zar hit och dit i köket medan jag jonglerar bulldegen. Lite kladd får man stå ut med. Förresten kan Huliganen rycka in då.
Då, Fabraholic, bakar jag massor av bullar! Bor du i Elsass? Nu blir jag nog lite avundsjuk..
Nej tyvärr bor jag inte i Elsass, men vi var där för vår årliga höstsemester. Bilder kommer snart att finnas på min blog. Jag bor i Bonn, så om ni vill kan ni gärna övernatta här på vägen till Elsass. Källaren är full med Pinot Gris, Riesling och andra drycker... Hjärltligt välkomna, med eller utan onda ryggar, hundar el. dyl.
Bra idé!
SvaraRaderaMed risk för att jag inte får vara med och smaka.... hur gör du när du "går och bakar bullar"? Blir det inte kladdigt överallt då???? Kram
SvaraRaderaBakar du bullar om jag kommer fran Elsass, eller gäller det bara döttrar fran Skottland? Mmm, de ser jättegoda ut.
SvaraRaderaAngela; visst är det? Jag är full av goda idéer. Åtiminstone ibland.
SvaraRaderaKära Annika, Jag trask nog l zar hit och dit i köket medan jag jonglerar bulldegen. Lite kladd får man stå ut med. Förresten kan Huliganen rycka in då.
Då, Fabraholic, bakar jag massor av bullar! Bor du i Elsass? Nu blir jag nog lite avundsjuk..
Du, vilken alldeles LYSANDE idé!
SvaraRaderaNej tyvärr bor jag inte i Elsass, men vi var där för vår årliga höstsemester. Bilder kommer snart att finnas på min blog.
SvaraRaderaJag bor i Bonn, så om ni vill kan ni gärna övernatta här på vägen till Elsass. Källaren är full med Pinot Gris, Riesling och andra drycker...
Hjärltligt välkomna, med eller utan onda ryggar, hundar el. dyl.
Emelie; jamenvisst, serru! Din mamma är synnerligen begåvad, det vet du väl?
SvaraRaderaFabraholic: Toppen! Vi dyker upp framemot maj eller så!
Jättekul, men säg till lite innan, så att jag är hemma och hinner kyla ner vinet :-)
SvaraRadera